Poznáme víťazov Vrchnákománie!
16. júna 2017
Ďeň mestských podnikov
22. augusta 2017

1000 € poputuje na pomoc deťom, ktoré trpia nedostatkom potravín

KOSIT SERVICES sa pridáva k darcom, ktorí chcú pomôcť chudobným rodinám v Košickom kraji. Na nákup chýbajúcich hygienických potrieb a potravinovú pomoc ohrozeným deťom prispela spoločnosť KOSIT SERVICES sumou 1000 €.

KOSIT SERVICES sa pridáva k darcom, ktorí chcú pomôcť chudobným rodinám v Košickom kraji. Na nákup chýbajúcich hygienických potrieb a potravinovú pomoc ohrozeným deťom prispela spoločnosť KOSIT SERVICES sumou 1000 €. Symbolický šek si z rúk generálneho riaditeľa Ing. Mariána Christenka dnes prevzal Radoslav Dráb z občianskeho združenia Úmev ako dar, ktoré sa dlhodobo venuje pomoci deťom.

„Som veľmi rád, že môžeme aspoň trochou pomôcť asi 20-tim rodinám. Ide predsa o základne potreby a zvlášť ak ide o deti, nemalo by im nič chýbať. Dúfam, že im takto trochu vylepšíme letné prázdniny,“ povedal Ing. Marián Christenko.

Zbierku vyhlásila spoločnosť Úsmev ako dar koncom júna a doteraz sa vyzbieralo viac ako 250 kg trvanlivých potravín a množstvo hygienických potrieb, najmä mydiel, šampónov, plienok a pracích práškov. „Ďakujem v mene všetkých rodín za venované financie, hneď ich použijeme na nákup všetkého potrebného, aby deti nemuseli trpieť hladom alebo žiť v hygienicky náročných podmienkach“, poďakoval Radoslav Dráb. Dodal, že na výzvu v médiách reagovali okrem množstva dobrých ľudí z firemného prostredia spoločnosti KOSIT SERVICES a Mediálny dom Košice dnes.

KOSIT SERVICES je dcérska spoločnosť firmy KOSIT a.s., ktorá má bohaté skúsenosti v oblasti služieb. Dôvodom založenia novej firmy bolo rozšírenie poskytovaných služieb na základe jednotlivých potrieb zákazníka. KOSIT SERVICES je spoľahlivým dodávateľom sťahovacej služby, záhradných prác a úplnou novinkou je aj odvoz nadrozmerného odpadu z domácnosti aj firiem. Služby KOSIT SERVICES sú určené pre všetkých, ktorí sú časovo zaneprázdnení, alebo chcú svoj čas stráviť príjemným relaxom s rodinou a priateľmi.